Lokalne vesti

Za ubistvo komšije 15 godina zatvora

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Požarevcu, kojom je Toplica Živković (55) iz Prugova osuđen na 15 godina zatvora zbog ubistva komšije Darka Petrovića (35), izvršenog pre četiri godine.

Ova presuda je pravosnažna i na nju ne postoji pravo žalbe, pa će optuženi biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Njemu je ista presuda izrečena i u prethodnom postupku, ali se na nju žalio njegov branilac, dok je tužilac bio zadovoljan, jer je dosuđena maksimalna kazna.

Ovaj zločin dogodio se 31. januara 2016. godine, pola sata pre ponoći, na pragu kuće Darkovog oca, kod koga je on bio na večeri sa trudnom suprugom. Nakon što je krenuo kući, koja se nalazi u istom dvorištu, odmah pored puta, Darko je počeo da obuva patike, kad su odjeknuli hici koji su ga usmrtili na licu mesta. Da je tog trenutka supruga bila pored njega, pretpostavlja se da bi i ona bila pogođena, ali se zadržala u kući da bi pospremila sto nakon večere.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend