Lokalne vesti

Za ubistvo starice osuđen na 40 godina zatvora

Pravosnažnom presudom Apelacionog suda u Kragujevcu, Goran Mikuljević (48) iz Smederevske Palanke osuđen je na 40 godina zatvora za teško ubistvo Hristine Ilić (81) iz Porodina, izvršeno u septembru 2017. godine.

Ovim je Apelacioni sud, na žalbu Višeg javnog tužilaštva, preinačio prvostepenu kaznu Višeg suda u Požarevcu, kojom je optuženi osuđen na 30 godina zatvora. Do preinačenja je došlo jer je on već izvršio jedno ubistvo, u okolini Velike Plane, za koje je osuđen na 15 godina zatvora, pišu Novosti.

Svirepi zločin dogodio se 30. septembra 2017. godine, u porodičnoj kući pokojne Kristine u kojoj je ona bila sama, jer je snaja, udovica njenog sina, tih dana bila u banji Trepča. Beživotno telo starice pronašli su njen drugi sin i unuk, i odmah pozvali policiju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend