Lokalne vesti

Žagubički poljoprivrednici i ove godine na Sajmu u Novom Sadu

U organizaciji lokalne samouprave opštine Žagubica i Кancelarije za poljoprivredu poljoprivredni proizvođači iz opštine Žagubica su i ove godine tradicionalno posetili novosadski Sajam poljoprivrede.

Čak ni kiša koja je jakim intenzitetom padala celog dana 14. maja, kada je prevoz i organizovan, nije sprečila posetioce da obiđu brojne štandove poljoprivredne mehanicacije i prateće opreme, stoke i ostalu sajamsku ponudu, 86. Međunarodne poljoprivredne smotre.   

Na Poljoprivrednom Sajmu nastupiće više od 1.500 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. Poljoprivrednu mehanizaciju, mašine i opremu će predstaviti i firme iz devet zemalja.

Izložba hrane i Nacionalna izložba stoke organizuje se uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, resornog Pokrajinskog sekeratrijata i Grada Novog Sada. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend