Lokalne vesti

Zamena stare azbestne mreže u centru i prema bolnici

U Vodovodu za ovu godinu najavljuju rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Bratstva i jedinstva, Dunavskoj, Nemanjinoj i na Starom korzou. Skupština je dodelila isključivo pravo Vodovodu i kanalizaciji za obavljanje radova na vodovodnoj mreži, fekalnoj i kišnoj kanalizaciji.

Preko Direkcije za izgradnju izdvojeno je preko 70 miliona dinara za rekonstrukciju mreže u ovim ulicama, kaže direktor Vodovoda Saša Valjarević.

On kaže da se odluka o vodovodu i kanalizaciji odnosi samo na rekonstrukciju vodovodne mreže i kanalizacije, dok će izgradnja novih instalacija i dalje biti dodeljivana tenderom. Sve navedene radove na zameni dotrajalih azbestnih cevi obavljaće Vodovod.

Sasa valjarevic 2103

Radovi će se u ulici Bratstva i jedinstva obavljati u tri faze, a trebalo bi da počnu uskoro, naveo je on.

Dodao je da bi uporedo sa zamenom cevovoda trebalo da se izvedu novi kanali za prikupljanje površinskih voda i izvrši rekonstrukcija ulice.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend