Lokalne vesti

Zamena starih saobraćajnih dozvola i registarskih tablica

Počela je zamena starih saobraćajnih dozvola i registarskih tablica. Zamena se vrši u sedištu policije u zgradi Načelstva, u redovnom radnom vremenu od 7.30 do 15.30 časova, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

Borislav Ilić iz Požarevca danas je preuzeo nove tablice, istog dana kada je podneo zahtev. Za preuzimanje nove dozvole, kaže, čeka se dve nedelje.

Građani stare saobraćajne dozvole i tablice menjaju po isteku registracije vozila. Stare vozačke dozvole mogu se promeniti najkasnije do 2014.godine.

Registarske tablice važiće sedam godina i njihova cena je 2.000 dinara, a nove vozačke i saobraćajne dozvole koštaće 1.200 i 800 dinara.

Prilikom redovne godišnje registracije, vozači će dobijaju nalepnicu koja se stavlja na staklo automobila, što ih košta dodatnih 400 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend