Lokalne vesti

Zaprašivanje protiv krpelja

Na osnovu odluke Gradskog veća, počinje sprovođenje akcije sistemske dezinsekcije efikasnim preparatima bezopasnim po zdravlje ljudi i životinja.

Prva u nizu ovih aktivnosti je akcija suzbijanja krpelja koja počinje u sredu, 22. juna od 10 sati. Akcija se izvodi sa zemlje zaprašivanjem sledećih javnih površina: gradski park, Sunčani park, kružni tok, dečije igralište u naselju Neimar u Mesnoj zajednici "Burjan", Hipodrom, Čačalica, park u ulici Knez Milošev venac, brda Tulba i Tabana, poligon Sopot i gradski park u Kostolcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend