Lokalne vesti

Zašto je Džoni nosio helanke?

Na Velikoj sceni centra za kulturu Nikola Đuričko izvešće autobiografski stendap šou “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”.

Đuričko će publici otkriti zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje i čuti mnoštvo drugih anegdota iz života popularnog glumca. Na ovaj način on publici daje priliku da o njemu sazna sve što dosad nije znala.

Stand up show biće održan večeras na Velikoj sceni Centra za kulturu u Požarevcu. Početak je u 20 sati. Cena ulaznice je 700 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend