Lokalne vesti

Zatvorena deonica magistrale

Do 11.jula na snazi je potpuna obustava saobracaja na magistralnom putu M-25.1 Požarevac – Veliko Gradište, na deonici od ukrštanja obilaznice oko Požarevca sa magistralnim putem M-25.1 do naselja Bratinac.

Radovi se izvode na oba mosta kod mlina u naselju Bratinac u okviru Projekta rehabilitacije puteva i mostova, saopstilo je JP Putevi Srbije.

Alternativni pravac za vozila u tranzitu je petlja Ljubičevo – magistralni put M-24 do naselja Salakovac – regionalni put R-105 do naselja Bratinac i dalje magistralni put M-25.1 do Velikog Gradišta.

Predviđeno trajanje radova je do 11. jula 2011.godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend