Lokalne vesti

Završen Turnir u basketu u Žagubici

Tradicionalni Turnir u basketu “Nastavi da treniraš”, uspešno je odigran na stadionu malih sportova u Žagubici.

Osam seniorskih ekipa i dve ekipe veterana, u izuzetno lepoj i prijatnoj atmosveri , i  u prisustvu mnogobrojnih  ljubitelja ovog sporta, nadmetali su se u basketu, a prema rečima organizatora, cilj  ovakvih sportskih takmičenja i manifestacija je održavanje fizičke aktivnosti, dobro druženje i  uključivanje što većeg broja mladih ljudi u ovaj sport.

Generalni pokrovitelj turnira “Nastavi da treniraš“ je opština Žagubica,  te je u to ime Dušan Milosavljević, pomoćnik predsednika opštine Žagubica, uručio pehare i medalje pobednicima.

Organizaciju  turnira u basketu pomogla je  Mesna zajednica “Vrelo” Žagubica.

Naredni turnir u Žagubici, kome će ljubitelji  sporta moći da prisustvuju, je Svetoilijski turnir  u malom fudbalu, a prve utakmice biće odigrane 23. jula.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend