Lokalne vesti

Završena sala za fizičko

Učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ dobiće gotovu salu za fizičko narednog meseca, rekla je danas zamenik gradonačelnika Vukica Vasić.

Građevinski radovi na objektu koji je počeo da se gradi prošle godine su završeni, a naredne nedelje počinje opremanje rekvizitima, kazala je Vasić koja je danas uručila poklon pakete gradske uprave učenicima prvog razreda.

Zamenik gradonačelnika je rekla kako grad Požarevac brine o mladima i dodala da je ove godine zajedno sa ministarstvom iz budžeta uloženo 40 miliona dinara za osnovne i 83 miliona dinara za srednje škole na području grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend