Lokalne vesti

Završetak radova na terenima Sportskog centra

Projekat izgradnje terena u okviru Sportskog centra je pri kraju.

Projekat je finansiran sredstvima Republike Srbije , preko Ministarstva za nacionalni investicioni plan, ali je direktno finansiranje ka gradu obavljeno preko Ministarstva omladine i sporta sa učešćem od 65 posto od ukupnog iznosa projekta, dok 35 posto finansira lokalna samouprava.

U narednih 20 do 30 dana očekuje se završetak radova, nakon čega će biti potrebno mesec dana za dobijanje svih saglasnosti i dobijanja upotrebne dozvole, rekla je Marija Milošević, direktorka Sportskog centra.

Stadion se sastoji iz zgrade i terena.Donji deo zgrade biće namenjen komercijalnom delu, dok je gornji deo predviđen za VIP ložu i poslovni prostor, u okviru kojeg se malazi biletarnica. Pored terena nalaziće se tribinski prostor koji je predviđen za 400-600 gledalaca i podtribinski prostor koji je namenjen za odlaganje sportske opreme, kao i svlačionice.

Korisnici sportskog terena biće svi sugrađani i sportski klubovi.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend