Lokalne vesti

Zbog izvođača radova kasni završetak rekonstrukcije Hale Sportova

Opet je došlo do kašnjenja u radovima u rekonstrukciji Hale Sportova. Kako navode u Sportskom centru Požarevac do kašnjenja je došlo zbog izvođača radova.

Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac kaže da je ostalo da se završe radovi na spuštenom plafonu, unutar sale.

„Spušteni plafon unutar hale urađen je jedan deo  i ostalo da se završi još tri četvrtine. Trebalo bi da se postave i rolo vrata koja bi trebalo da zatvore i razdvoje hol od tribina. Takođe prema projektu trebalo bi da se izglača pod u holu kao i deo ispred tribina. Trebalo bi da se spusti plafon i da se uradi granit“ kaže Mitić.

Nenad Mitić naglašava da je trebalo da se isprave greške koje su nastali tokom radova na rekonstrukciji.

„Izvođač radova bi trebalo da popravi kopilit koji je urađen, koji i dalje curi prilikom kiše. Popravljanjem kopilita stvorio bi se preduslov za postavljanje parketa, koji ne možemo već dve godine da postavimo“ istakao je Nenad Mitić.

Rekonstrukciju Hale Sportova finasirao je Grad Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend