Lokalne vesti

Zbog lažnih dojava se usijali telefoni u elektrodistribuciji

Radovi na vodovodnoj mreži nemaju bilo kakve veze sa strujom, napominju u požarevačkoj elektrodistribuciji koja je danas zatrpana pozivima građana koji se interesuju za navodna isključenja struje.

Nema nikakvih prekida u napajanju grada Požarevca danas 17.oktobra, kao ni sutra, 18.oktobra. Elektrodistibucija Požarevac blagovremeno preko obaveštava svoje korisnike o radovima na zvaničnom sajtu epsdistribucija.rs, kao i preko lokalnih informativnih glasila.

Današnji nestanak vode u gradu nije povezan sa bilo kakvim radovima ili nestajanjem električne energije, navedeno je u dopisu dostavljenom medijima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend