Lokalne vesti

Žikica Simić i Dragan Ambrozić u Radio Kafe-u Boom93

U utorak 10. decembra sa početkom u 18 časova u Radio kafeu Boom93, održaće se promocija stvaralaštva Žikice Simića. Specijalni gost Dragan Ambrozić.

„Električna zastava“ legendarnog Žikice Simića svojevrsna je enciklopedija rok muzike prikupljena u poslednjih dvadesetak godina kroz tekstove-eseje objavljene na stranicama novina i časopisa od magazina Ritam, preko Danasa do Politike i ispričanih u kultnim radio-emisijama Tajanstveni voz (Studio B) i Dole na uglu (B92). Žikica Simić danas uređuje i vodi emisiju Neonska duga, na drugom programu Radio Beograda.

Dragan Ambrozić je nekadašnji urednik magazina Ritam, a današnji programski selektor Exit Festivala i  umetnički direktor Doma Omladine Beograda. Jedan je od najboljih rok novinara i ambasador pop kulture i pisane reči.

Ovaj serijal promocija knjiga realizuje se u okviru projekta Centra za razvoj lokalnih medija „Knjige o kojima se priča – sezona 2“ a koji je podržalo Gradsko veće Grada Požarevca

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend