Lokalne vesti

„Zlatna arhiva“ Istorijskom arhivu Požarevac

Istorijski arhiv Požarevac, kao najuspešnija arhivska ustanova, dobitnik je nagrade "Zlatni arhiv" za nemerljiv doprinos očuvanja dragocene srpske baštine.

Nagrada "Zlatna arhiva" dodeljena je Istorijskom arhivu Požarevac, kao je navedeno u obrazloženju nagrade, za postignute izvaredne rezultate kako na polju zaštite arhivske građe sa područja Braničevskog okruga, tako i na polju izložbene, izdavačke, kulturno-prosvetne i propagandne delatnosti, primeni savremenih tehnologija i međunarodne saradnje.

Na Dan arhiva koji se obeležava 15. decembra, nagradu je primila direktorka mr Jasmina Nikolić koja je rekla da nagrada ima za cilj ne da bude kruna dosadašnjeg rada već podsticaj još većem i kvalitetnijem pregnuću svih zaposlenih u Istorisjom arhivu Požarevac.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend