Lokalne vesti

Žuti meteoalarm na visoke temperature

Za teritoriju Braničevskog okruga Republički hidrometeroški zavod proglasio je žuti meteoalarm zbog prognoziranih visokih temperatura.

Prema prognozi RHMZ-a očekuje se da današnja temperatura pređe 32 stepena. RHMZ savetuje građane da je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku.

Što se tiče vodostaje reka čiji se tokovi nalaze na teritoriji grada Požarevca, vodostaj Velike Morave kod Ljubičevskog mosta iznosi -321 cm. Prema prognozi RHMZ-a vodostaj će u narednim danima biti u blagom opadanju. Vodostaj Mlave koji je izmeren kod Veliko sela iznosi 37 cm. I na ovoj reci je prognoziran blagi pad vodostaja.

Što se tiče Dunava vodostaj, koji je izmeren kod Velikog Gradišta, iznosi 747 cm. RHMZ prognozira blagi porast vodostaja na ovoj reci.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend