Lokalne vesti

ZZJZ: jedan potvrđen slučaj koronavirusa u Požarevcu

Kako je za Boom 93 potvrdila direktorka Zavoda za javno zdravlje, Ana Jovanović, u poslednja 24 sata u Požarevcu je potvrđen jedan slučaj Covid19.

„Od tri uzorka koji su poslati na analizu, jedan je bio pozitivan. Danas je uzeto još uzoraka i biće poslati za Beograd, ali se sada duže čeka na rezultate, zbog velikog obima testiranja“, rekla je Jovanović.

Od jutros u Braničevskom okrugu pod nadzorom je 1545 osoba, a od ovog broja u Požarevcu i Kostolcu se pod nadzorom nalazi 550 osoba.

Prema zvaničnim podacima ZZJZ, za sada u Braničevskom okrugu ima četiri potvrđena slučaja koronavirusa, od toga po jedan u Požarevcu i Velikom Gradištu i dva u opštini Žabari.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend