Sport

100 golova koji su obeležili 2012. (VIDEO)

Možda srpski fudbal nije bio na vrhunskom nivou, ali u 2012. uživali smo u čarima ove igre, na svim meridijanima, pa nije bilo teško odabrati 100 najlepših golova koji su obeležili proteklu godinu.

Pogodak magičnog Zlatana Ibrahimovića u prijateljskom duelu protiv Engleske, bez ikakve dileme, najbolji je gol u 2012. godini. Možda i najlepši gol svih vremena, ili barem jedan od najlepših.

U ovom video klipu možete da pogledate 100 najlepših pogodaka koji su obeležili proteklih 365 dana. Bilo je tu zaista sjajnih poteza, kopija onoga najboljeg što smo viđali još ranije, ai i nekih do sad neviđenih atrakcija….

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend