Sport

Alarmatno u odbojkaškom klubu

Trener OK Mladi radnik Saša Joksimović je na današnjom konferenciji za novinare rekao je da u proteklih dva meseca situacija u timu alarmatna.

Joksimović kaže da je tim na treninzima nekompletan jer su pojedini igrači povredjeni dok se neki uopšte i ne pojavljulju. Saša novodi da u prethodnih nekoliko nedelje na treninzima se nalazilo izmedju četiri do deset igrača. 

Trener Mladog radnika navodi da na trenizima stručni štab izmišlja „toplu vodu“ kako bi motivisali igrače i da bi podigli atmosferu u timu. Takodje Saša Joksimović apeluje da grad pomogne ovom najstarijem Superligašu iz Požarevca. 

Trener Joksimović napominje da je ekipa posle utakmice sa Crvenom Zvezdom libero Mladog radnika naprsno napustio tim i od tada se ne pojavljulje na treninzima. Joksimović kaže da nije njegovo da se bavi tim pitanjima, nego ostavlja upravnom odboru kluba da odradi dublju analizu.

Igrači i stučni štab pozivaju navijače da u subotu od 19 časova napune SC Požarevac, kako bi ovom mladom i nekompletnom timu bili sedmi igrač i dali im snage da savladaju osvajača kupa Srbije ekipu Novosadske Vojvodine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend