Sport

Amela Terzić odbranila titulu u Požarevcu

Na 51. uličnim trkama „Grand Prix“ Požarevac, reprezentativka Srbije Amela Terzić odbranila prošlogodišnju osvojenu titulu.

Ona je na trci Seniorki od 2000 metara bila bolja od Biljane Cvijanović koja je osvojila drugo mesto. Treće mesto je zauzela Sonja Stolić dok je četvrta bila Jagoda Zečević.

U trci od 3000 metara takmičar iz Madjarske Laslo Tregor osvojio je „Grand Prix“ Požarevac u konkurenciji seniora. On je bo brži od Osmana Junuzovića iz Doboja i Jasmina Ljaljića.

U konkurenciji juniora pobedio je takmičar iz Užica Uroš Kutlešić, Elzan Bibić iz Novog Pazare je osvojio drugo mesto dok je trći bio takmičar iz Požarevca Marko Ničić.

Ana Sekulić takmičarka iz Užica pobedila je u konkurenciji juniorki. Drugo mesto je osvojila Tamara Mićević, takodje iz Užica, dok je treća bila učesnica iz Madjarske Natalija Novak.

Na današnjim uličnim trkama nastupili su i takmičari od predškolskog uzrasta pa do 8 razreda osnovne škole.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend