Sport

Atletičari Požarevca osvojili 8 medalja na „Trci oko Avale“

Atletski klub Požarevac uzeo je učešće na 45. atletskoj „Trci oko Avale“.

U konkurenciji klubova iz cele Srbije Požarevljani su bili ekipno najuspešniji sa osvojenih 8 medalja. Zlatne medalje osvojili su Luka Trajkoviski, Patra Maksimovski, Maša Rajić i Kristina Stojanović. Drugo mesto i srebrne medalje osvojili su Sena Jovanović, Katarina Rogožarski i Marko Stepanović, dok je treće mesto zauzeo Jovan Živanović.

Atletski klub Požarevac poziva svih uzrasta, koja žele da se bave ateltikom, da im se priključe. Klub održava treninge na Hipodromu u Požarevcu svakog dana, osim nedeljom, od 19h.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend