Sport

Bek Crvene zvezde prešao u Požarevac

Miloš Protić rastao se sa Crvenom zvezdom posle samo pola sezone. Kako su naveli i on i trener Beograđana Nenad Peruničić, nije se najbolje snašao u taboru crveno-belih.

Doduše, nije se Šapčanin mnogo udaljio od prestonice, skoknuo je samo do Požarevca gde će provesti narednih nekoliko meseci.

– Odlučio sam se za superligaša iz Požarevca, nadam se da ću mu pomoći da izbori opstanak u eliti – kazuje levi bek. – U Zvezdi sam odlično sarađivao sa trenerom Peruničićem, dosta i naučio, očekujem da naučeno primenim u dresu tima koji predvodi Srđan Rundić.

Zašto baš Požarevac?

– Dok čekam dobar inostrani angažman red je da ostanem bar u nekom superligaškom klubu. Sa Požarevljanima sam već duže u kontaktu, pa nije bilo smisla da se opredelim za neki drugi tim, ipak su mi izašli u susret, pa ne bi bilo u redu da ne izađem i ja njima.

Može li klub do opstanka?

– Dobar rad na treninzima i atmosfera u ekipi kazuju da može. I ne samo da može, već bi bio red da se još dugo godina takmiči u najjačem rangu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend