Sport

Bez pobede u 8. kolu

U 8. kolu Super rukometne lige Srbije ekipe Rudara iz Kostolca i ekipa Požarevca, poražene su na gostovanjima. Partizan je pobedio Požarevac sa 33:28, dok je Rudar savladan u Kaću od Jugovića sa 28:26.

Samo u uvodnim minutima susreta Požarevljani su bili ravnopravan takmac, da bi mlađa ekipa domaćina potom preokrenula rezultat u svoju korist, vodila tokom prvog poluvremana sa tri i četiri gola razlike. Posle 30 minuta igre bilo je 18:14 za domaćine.  Drugo poluvreme nije donelo ništa novo i Partizan utakmicu dobija sa 33:28.

Rudar iz Kostolca se dobro “nosio” tokom celog meča sa ekipom Jugovića. Čvrsta odbrana donela je Kostolčanima nerešen rezultat na poluvremenu 17:17. Ipak u drugom poluvremenu zahvaljuljući igraču domaćina Crnoglavcu, koji je sa svojih 9 golova doprineo da Jugović se odvoji pri kraju utakmice i ostvari pobedu rezultatom 28:26.

Rudar je trenutno 7 na tabeli na osvojenih  7 bodova, dok Požarevac zauzima 9 mesto sa osvojena 4 Boda. Požarevljani u sredu od 20 časova dočekuju ekipu Metaloplastike, dok Rudar će ugostiti Partizan u utorak 25 novembra. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend