Sport

Bivši igrač Rudara iz Kostolca nastavlja karijeru u Metaloplastici

Aleksandar Babić, bivši rukometaš Rudara iz Kostolca, posle dve sezone provedene u Crvenoj Zvezdi pojačao je ekipu Metaloplastike iz Šabca.

Babić je u Rudaru igrao na pozicijama levog i srednjeg beka i u proseku je postizao 4,83 gola po meču. Nastavio je i sa dobrim igrama u Crvenoj Zvezdi sa kojom je osvojio Kup i Super Kup Srbije.

On će se u Metaloplastici pridružiti još jednom igraču iz Rudara Jovi Budoviću, koji igra na pozicij golmana. Budović je prešao u Metaloplastiku u aprilu pred početak Play off-a.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend