Sport

Borbenošću do boda

Mladi požarevački odbojkaši nastavljalju sa dobrim igrama, Oni su , posle velike borbe, na gostovanju u Kraljevu poraženi od Ribnice sa 3:2 u setovima.

Domaći su jako dobro igrali u prva dva seta. U prvom su gostima dozvolili samo jedno izjednačenje (9:9), da bi do kraja perioda bili u vođstvu i dobijaju prvi set sa 25:20. U drugom setu, Mladi radnik je poveo 5:1 (i 8:5), da bi Ribnica na tehničkom tajm-autu imala poen prednosti (12:11), i osvojila drugi set sa 25:22.

Ipak igrači Mladog radnika zaigrali su jako dobro u trećem periodu, sve vreme imali prednost, maksimalno koristili početničke greške domaćina, pa ni izmene trenera domaćih Boška Mačužića, nisu pomogle Ribnici. Požarevljani dobijaju ovaj set sa 21:25

 Osvajanje trećeg perioda bio je znak za goste, da se u potpunosti  vrate u meč. Domaći nisu imali rešenja za sjajnog Dimitrija Pantića i probuđenog Nemanju Kočanovića, a odlično je distribuirao lopte Nikola Petrović. U četvrtom setu, gosti su bili ubedljivi i zasluženo ga osvajaju sa 17:25.

Ipak, nešto iskusniji sastav Kraljevčana, odigrao je peti set na najbolji mogući način. Serija blokova, u ranoj fazi seta, omogućila im je prednost, koju su do kraja uvećali i dobijaju poslednji set sa 15:8 i meč sa 3:2.

Podmladjena ekipa Mladog radnika je ovim bodom obezbedila 5. mesto na tabeli. Požarevljani u 6. kolu dočekuju šampiona Srbije ekipu Crvene Zvezde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend