Sport

Četiri zlatne medalje osvojene u Nemačkoj

Član Džiu-džicu kluba „Kostolac“, Ivan Blagojević, je na takmičenju u Nemačkoj takođe osvojio četiri zlatne medalje.

Njegov kolega iz tima, Marko Blagojević, osvojio je ovog puta srebrnu medalju. Takmičenje je održano 28. juna u gradu Dorstenu, reč je o tradicionalnom šampionatu „German Judo Open“ koji je ove godine ujedno bio i i Evropski džudo, džiu-džicu i sport kenđucu kup u ime Internacionalne Shinbudo asocijacije.

Domaćini turnira bili su predsednik nemačke Džudo federacije, Stefan Lajfeld,  kao i predsednik ISA, dr Ivica Zdravković. Srbiju su na ovom takmičenju predstavljali članovi Srpske Džiu- džicu unije (SJU), sa takmičarima iz Požarevca, Kostolca, Nove Pazove, Vršca i Čajetine. Bilo je oko 90 takmičara iz  šest zemalja – Nemačke, Češke, Grčke, Belgije, Gruzije i Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend