Sport

Drugi trkački dan na Hipodromu u nedelju 16. juna

Кonjičko društvo „Кnez Mihailo“ iz Požarevca, 16. juna na gradskom hipodromu, organizuje drugi trkački dan pod nazivom „Trojički sastanak“.

U okviru trkačkog dana održaće se sedam trka, i to tri galopske i četiri kasake trke. Za učešće u trkama prijavljeno je 63 grla. Posetioci hipodroma moći će da vide najkvalitetnija grla domaćeg i stranog odgoja u Srbiji. Glavna trka dana je galopska trka pod nazivom „Trka Grada Požarevca“.

Ukupan nagradni fond za trke koje će biti održane u okviru ovog trkačkog dana iznosi 695.000 dinara i obezbeđen je od strane Grada Požarevca i Кonjičkog društva „Кnez Mihailo“.

Početak programa je u 15 časova. Ulaz je slobodan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend