Sport

Drugi vezani poraz Rudara

Rukometni klub Rudar je u okviru 5. kola Arkus lige putovao u Leskovac gde se sastao sa novajlijom u ligi ekipim Dubočice 54.

Kostolčani su tokom prvog poluvremena bili ravnopravan protivnik raspoloženim Leskovčanima. Posle prvih 30 minuta rezultat je bio 13:11. U drugom poluvremenu ekipa Dubočice se rezultatski odlepila i zasluženo slavila sa 28:23. Najefikasniji u ekipi Rudara bio je ponovo Nenad Nedeljković koji je postigao 7 golova. U ekipi Dubočice 11 golova postigao je Andrija Atanasković koji je i proglašen za igrača utakmice.

Trener ekipe Rudara Dragan Ajdačić je posle utakmice rekao da je ekipa Dubočica više želela ovu pobedu.

„Moja ekipa je tokom utakmice pravila greške, padali smo gde smo tražili da se nešto drugačije reši. Domaćin je to iskoristio i ekipa Dubočice je do kraja utakmice jako dobro je kontrolisala meč“ rekao je Ajdačić.

Posle  5 odigranih kola ekipa Rudara je 11 mestu sa 3 osvojena boda. U sledećem kolu Kostolčani će ugostiti ekipu Šamota 65 iz Arandjeloca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend