Sport

Drugi vezani poraz rukometaša Rudara

Rukometni klub Rudar iz Kostolca je u okviru 13. kola Arkus lige gostova ekipi Kikinde Grindex.

Domaći rukometaši su se revanišrali za poraz na početku sezone od Kostolčana. Ekipa Kikinde je od početka meča kotrolisala utakmicu i zasluženo slavila sa 28:25. Najbolji pojedinac u ekipi Rudara bio je Nenad Nedeljković koji je postigao 10 golova, u ekipi Kikinde 8 golova postigao Nikola Vrgović. Za igrača utakmice proglašen je golman Kikinde Slavko Miškov.

Posle ovog poraza ekipa Rudara je pala na 8. mesto na tabeli sa 10 osvojenih bodova. Rudar će u sledećem kolu ugostiti ekipu Proletera iz Zrenjanina. Utakmice će se odigrati u Kostolcu u subotu 14. decembra od 19 časova u Hali sportova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend