Sport

Finiš priprema Kluba malog fudbala Požarevac

Klub malog fudbala Požarevac privodi kraju pripreme pred početka prvog dela sezone. Ekipa Marka Gavrilovića je pripreme počela 15. januara.

Klub su pojačali mladi futsal reprezentativci Srbije Milasinović i Filip Jovanović, a klub je napustio Slađan Krstić. Takođe se očekuje povratak u ekipu Nenada Simića. Požarevljani su u sklopu priprema odigrali i pet pripremnih utakmice.

Na početku priprema sastali su se futsal reprezentacijom Bahreina. Gosti iz ove arapske zemlje bili su bolji i pobedili Požarevljane sa 4:3. Takođe odigrane su utakmice sa domaćim ekipama. Ekipa KMF Požarevca savladala je KMF Olimp sa 6:1 i KMF Partenon sa 5:1. Požarevljani su ostavili odličan utisak u mečevima sa Prvoligaškim ekipama. Pobedili su 4:3 ekipu Novog Pazara, koja je bila finalista prošlogodišnjeg Kupa Srbije, dok su  sa ekipom KMF Smederevo igrali nerešeno 3:3.

Ekipa KMF Požarevac prvu utakmicu igra 7. februara kada će se u Kragujevcu sastati sa ekipom Ekonomac 2. Požarevljani će u nastavku prvenstva ugostiti ekipu Put-Inženjering iz Niša. Potsetimo da ekipa Požarevca posle odigranog jesenjeg dela lige zauzima 6. mesto na Drugoligaškoj tabeli sa osvojenih 19 bodova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend