Sport

FK „Mladi radnik“ i RK „Požarevac“ doneli pobede

Na stadionu kraj "Vašarišta" u Požarevcu, u subotu 22. septembra, fudbaleri domaćeg Mladog radnika, savladali su goste iz Čačka sa 2:0 u utakmici 6. kola srpske fudbalske lige – Zapad.

Posle nepotpuno odigranog 6. kola Srpske lige Zapad, fudbaleri Mladog radnika su na 3. mestu sa 11 bodova. Požarevljani su do sada ostvarili 3 pobede, dve utakmice odigrali nerešeno a izgubili su na svom stadiomu od komšija – FK „Rudar“ iz Kostolca, uz gol razliku 6:3.

Pred oko 250 gledalaca u sportskoj hali u Obrenovcu, odigrana je premijerna utakmica Prve rukometne lige grupa Centar, u kojoj su se sastali „Radnički“ i ekipa „Požarevca“.

Požarevljani su sjajnom igrom pobedili domaćine sa deset golova razlike. Na poluvremenu bilo je 14:12 za goste a konačan rezultat na semaforu bio je 35:25 za rukometaše Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend