Sport

FK Smederevo domaćin u Požarevcu

Najava da bi FK Smederevo mogao da igra naredni meč u JSL kao domaćin u Požarevcu dobila je zvaničnu potvrdu. Zbog problema sa travnatom podlogom "Oklopnici" oterani sa svog stadiona.

Teren stadiona kraj stare železare pretrpeo je ogromna oštećenja i podloga ne ispunjava minimalne uslove za odigravanje mečeva u Jelen Superligi.

Zbog toga, Smederevo će naredni meč organizovati na stadionu Mladog Radnika iz Požarevca.

Još uvek nije poznato šta je prouzrokovalo oštećenje travnate podloge a postoje indicije da se radi o postupku koji je urađen sa namerom. U Smederevu će ispitati uzroke nastanka ovog problema a nakon toga će odlučiti koje će korake preduzeti.

Stručnjaci Zavoda za poljoprivredu ispitaće zemljište na stadionu Smedereva i ostaje da se vidi u čemu je problem.

Tako će „Oklopnici“ subotnji duel protiv Novog Pazara odigrati na stadionu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend