Sport

FK Smederevo na prodaju?

Vršilac dužnosti predsednika Upravnog odbora FK Smederevo Saša Momić izjavio je da će novi stečajni upravnik Sartid a.d. odlučivati o prodaji ovog klub

Novi stečajni upravnik Sartida u stečaju je Vaso Tadić, koji je na to mesto došao umesto dugogodišnjeg upravnika Veselina Jovičevića, rekao je Momić. Novog stečajnog upravnika imenovao je Privredni sud u Beogradu, dodao je Momić, koji nije želeo da komentariše šta će to značiti za prodaju kluba, o čemu se već u javnosti spekuliše.

Bivše rukovodstvo FK Radnički iz Kragujevca, na čelu sa Žarkom Pavlovićem, je najozbiljniji kupac smederevskog superligaša, potvrdio je Momić i dodao da je o tome već razgovarano sa bivšim stečajnim upravnikom. Momić je rekao da je FK Radnički ponudio oko tri milona evra za stadion i FK Smederevo, uz preuzimanje obaveza koje klub ima i iznose oko dva miliona evra.

Dugogodišnji sponzor fudbalskog kluba iz Smedereva bio je „US Steel“, ali je odlaskom američkog giganta iz tog grada i klub ostao bez preko potrebne finansijske pomoći. Ipak, FK Smederevo ima jedan od najmodernijih stadiona u našoj zemlji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend