Sport

FK Smederevo posle 90 godina ide u istoriju

Više je nego izvesno da će dosadašnje Smederevo, posle 90 godina morati da odustane od daljeg takmičenja i ode u istoriju.

Ako je za utehu, na osnovu onog što se u gradu Despota Đurđa može čuti, gotovo je izvesno da će se na stadionu pored stare železare, ipak, i dalje igrati utakmice trećeligaškog stepena.

Za ovaj jedino kompromisni epilog čelnici „oklopnika” mogu da zahvale na razumevanju i dobroj volji, pre svih, rukovodstvima Seljaka iz Mihajlovca i Borcu iz Ralje, koji će posle postignutog dogovora otići jedan odnosno dva stepenika niže. Novonastalu situaciju posle selidbe Šapina iz Srpske u Okružnu ligu i više nego izvesnog odustajanja sadašnjeg Smedereva od takmičenja, dodatno bi moglo da zakomplikuje i ovako složenu situaciju.

Sve češće glasine koje ovih dana kruže u fudbalskim kuloarima, na osnovu tih priča pritisnuti bremenom nagomilanih problema sličan scenario očekuje Partizan iz Bumbarevog Brda i požarevački Mladi radnik.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend