Sport

Fudbaleri Mladog radnika počeli pripreme pod novim trenerom

Fudbalski klub Mladi radnik 1926 iz Požarevca počeo je pripreme za novu sezonu za takmičenje u Srpskoj ligi Zapad.

Na kraju prošle sezone dosadašnji trener Adrija Ferlež podneo je ostavku i preuzeo je klub Sloge iz Petrovca na Mlavi pa je uprava Mladog radnika za novog trenera postavila Zdenka Mufa iz Smederevske Palanke.

Zdenko Muf je već jednom prilikom vodio klub sa vašarišta i prema rečima vodećih ljudi u klubu ostavi dobar utisak.

Prema rečima predsednika FK Mladi radnik 1926 Senada Marića pripreme kluba su krenule 8. jula kada je izvršena prozivka i okupljanje igrača. Kako Marić navodi cilj je da se ove godine od seniorske ekipe napravi tim za visok plasman, a već su u pregovorima sa bivšim igračima Mladog radnika da se ponovo vrate u klub.

Ove godine Srpska liga Zapad broji 18 klubova, a početak prvenstva zakazan je za sredinu avgusta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend