Sport

Fudbalski savez Srbije produžio rok

Odbor za hitna pitanja FSS produžio je rok Crvenoj zvezdi, Smederevu, Radu i Novom Pazaru da do 22. februara izmire svoje obaveze ili u suprotnom neće moći da licenciraju nove igrače za prolećni deo sezone.

Kako se navodi na sajtu FSS, prethodni rok isticao je 8. februara u ponoć.

“Apelujemo na pomenute klubove da izmire zaostale obaveze u predvidjenom roku, jer im nikakav dodatni rok neće biti na raspolaganju. DK FSS nastaviće sa stalnim zasedanjem i u slučaju neizmirenja obaveza uslediće izricanje oštrijih kazni, a za šta će imati puno podršku svih organa Saveza”, navodi se u saopštenju.

Zvezda ima zabranu zbog dugovanja prema Borcu i Javoru, trenerima Žarku Djuroviću, Slobdanu Maroviću i igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću, Milanu Jeremiću, Milošu Reljiću, Marku Nikoliću, Danijelu Mihajloviću i Marku Peroviću.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend