Sport

Futsaleri Požarevca dočekuju Kragujevčane

U okviru 3. kola Treće futsal lige Zapad Klub malog fudbala Požarevac će u Hali Sportova ugostiti ekipu Kragujevac Wild Boars.

Požarevljani su u prva dva kola doživeli poraze u Loznici i u Novoj Varoši pa imaju imperativ pobede da krenu u pobedonosni niz pred domaćom pubilkom.

Kako je za Boom93 rekao Miloš Đorđević, trener KMF Požarevac, da su se ove godine opredelili za igrače iz Požarevca i okoline. Đorđević navodi da je ovogodišnji tim Požarevljana jedan od najmlađih u ligi i da su predhodne utakmice izgubljene delimično zbog nedostatka iskustva pojedinih igrača.

Utakmica protiv ekipe Kragujevac Wild Boars se igra večeras od 21 čas u Hali sportova u Požarevcu. Ulaz je besplatan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend