Sport

Godišnja priznanja sportistima

Po izboru Sportskog saveza Požarevca i lista „Reč naroda“ dodeljena su priznanja za najbolje sportiste u Braničevskom okrugu. Priznanja je dobilo 5 ekipa i 10 pojedinaca. Kad su u pitanju seniorske ekipe, nije bilo dileme.

Najbolja muška ekipa su rukometaši MRK Požarevac, a ženska rukometašice „Sloge“ iz Petrovca.

Kod omladinaca to su „Partizan“ Kostolac, džudisti „Bambi Mladog radnika“ i odbojkaška selekcija srednje škole „Veliko Gradište“.

Najbolji seniori su Marko Ničić iz Atletskog kluba Požarevac i Marko Mijatović iz Ving čung kung fu kluba. Najbolje seniorke su Kristina Stupar iz Atletskog kluba Požarevac i strelac Katarina Sikiruš iz kluba „Knez Lazar“ Petrovac.

Kod mladih sportista izdvojili su se teniserka Jovana Grujić iz TK Požarevac, Maša Rajić i Mladen Ristić iz Atletskog kluba Požarevac, Petar Vefić iz kostolačkog „Partizana“, džudista Andrija Jovanović iz „Bambi – Mladi radnik“ i rvač Uroš Rajić iz kluba „Zmajevi“ Petrovac.

Najbolji treneri su Zoran Vićić, Dejan Mikić i Ivica Zdravković.

Uručene su i povelje za izuzetan doprinos sportu, klubovima i pojedincima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend