Sport

Ilić doneo bod Požarevljanima (VIDEO)

Ekipa Mladog radnika 1926 je u okviru 20. kola Srpske fudbalske lige gurpa Zapad gostovala u Provu gde se sastala protiv istoimene ekipe.

Požarevljani su odlično otvorili meč kada su preko Milana Spasića došli do vodjstvo. U drugom poluvremenu igrači Prova preokrenuli su utakmicu kada su preko Šantića i Krstovića doveli svoju ekipu u vodjsto. Ipak Mladi radnik je uspeo u nadoknadi vremena da dodje do izjednačenja kada je Nikola Ilić uspeo da savlada golmana Prova Randjelovića.

Ovo je peti vezani nerešen rezultat Mladog radnika 1926 koji se nalazi na 7 mestu na tabeli sa sa osvojenih 28 bodova. Ekipa Mladog radnika će u sledećem kolu putovati u Ub gde će sastati sa ekipom Jedinstva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend