Sport

Ilija Đoković ponovo među reprezentativcima

Nakon odustajanja nekoliko standardnih reprezentativaca, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, uvrstio je Iliju Đokovića na spisak igrača na koje računa za predstojeće mečeve u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. Godine.

Požarevljanin Ilija Đoković, nalazi se na spisku reprezentativaca koji će u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine prvo gostovati nacionalnom timu Grčke (13. septembar), a tri dana kasnije u Beogradu ugostiti tim Estonije. 

Zanimljivo, Ilija Đoković je jedini član reprezentacije koji nastupa za neki srpski klub. Pored Partizana, Crvene zvezde i drugih ABA ligaša, Borac iz Čačka se jedini može pohvaliti da je kao domaći klub dao jednog reprezentativca.

U prvom delu kvalifikacionog ciklusa, Đoković je u 5 utakmica odigrao 69 minuta, a postigao je ukupno 16 poena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend