Sport

Ispraćaj rukometaša Srbije na OI u Smederevu

Muška rukometna reprezentacija Srbije odigraće u utorak protiv Tunisa u Smederevu poslednju kontrolnu utakmicu u Srbiji pre odlaska na Olimpijske igre.

„Dobro organizovana utakmica Srbija – Makedonija 8. januara u našem gradu, bila je najbolja preporuka da nam Rukometni savez Srbije ponudi da organizujemo poslednju utakmicu u Srbiji pred odlazak u London“, rekao je proslavljeni smederevski rukometaš i član Gradskog veća zadužen za sport Nenad Maksić.

On je pozvao Smederevce, da dođu u utorak na utakmicu i na najbolji način isprate reprezentaciju na Olimpijske igre.

Utakmica između Srbije i Tunisa biće odigrana u Dvorani Smederevo od 18 časova.

Pre početka igara, najbolji rukometaši Srbije odigraće još dve kontrolne utakmice u Švedskoj, odakle direktno idu na Olimpijske igre, gde se u prvom susretu sastaju sa reprezentacijom Španije 28. jula.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend