Sport

Ivica Jevtić novi trener odbojkaša Mladog radnika

Upravni odbor Odbojkaškog kluba Mladi radnik je na poslednjoj sedinici postavio za sportskog direktora, nekadašnjeg trenera ovog kluba, Sašu Joksimovića.

Joksimović je na konferenciji za medije rekao da, je posle njegovog postavljenja za sportskog direktora kluba, urađena analize rezultata dosadašnjeg trenera Milana Đuričića i odlučeno da dodje do promene na čelu stručnog štaba.

„Neki rezultati koju su bili pod predhodnim trenerom nisu bili ispraćeni sa željama koje su postojale od strene uprave kluba. Mislim da rezultati nisu bili toliko loši, ali generalno trebala je inekcija poketačka i neka nova energija koja je pokrenula tim. Za trenera je postavljen dosadašnji pomoćni trener Ivica Jevtić. Da je promena pokrenula ekipu vidi se u poslednjoj utakmici kada je Mladi radnik savladao do tada vodeći tim lige ekipu Niša sa 3:1 u setovima“ istakao je Joksimović.

Ivica Jevrić je dugogodišnji igrač i kapiten Mladog radnika. Poslednjih nekoliko sezona bio je pomoćni trener prvog tima Superligaša iz Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend