Sport

Iz školskih klupa na gradski bazen

Gradsko takmičenje u plivanju, održaće se u petak sa početkom od 10h među učenicima osnovnih i srednjih škola iz Požarevca.

Za prva 3 mesta obezbeđene su i medalje. Međuškolsko takmičenje se održava proteklih 6 godina a organizatori takmičenja su Sportski savez i Sportski centar Požarevac. Dušan Savić iz Sportskog centra kaže da su se među učenicima svake škole prvo održala školska takmičenja na kojima su izabrani učesnici  za gradsko takmičenje.

Učenici nekih škola su i danas došli na bazen kako bi još malo uvežbali plivanje i pripremili se za takmičenje su već i danas na bazenu.

“Bili su nam iz Gimnazije, sada je tu i škola “Veljko Dugošević“ i Medicinska škola koja bi trebalo da dođe, da ovde malo vežbaju, a za prva 3 mesta rezervisane su i medalje “,  kaže Savić.

Ideja da se početkom septembra tradicionalno održi takmičenje u plivanju ima za cilj popularizaciju plivanja i negovanje sportskog duha. Gradski bazen će biti otvoren sa građane do petka, kada se zvanično završava sezona za ovu godinu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend