Sport

Jak rukometni turnir u Požarevcu

Požarevac će u narednim danima biti rukometni centar Srbije.

MRK Požarevac pod okriljem Organizacionog odbora LjKI i u saradnji sa Turističkom organizacijom organizuje Nedelju rukometa. Tokom ove sportske manifestacije u Požarevcu će igrati: Hapoel Rišon, iz Tel Aviva, učesnik Evropske lige šampiona iz Izraela, Partizan i Beograda i više drugih timova.

U okviru nedelje rukometa u sredu, 27. avgusta Požarevac će odmeriti snage sa ekipom Hapoel Rišon iz Tel Aviva. U četvrtak, 28. avgusta sa izraelskom ekipom igraće Rudar iz Kostolca, u petak 29. avgusta Izraelci igraju protiv Radničkog iz Kragujevca. U subotu 30. avgusta još jedna poslastica za ljubitelje rukometa, meč Požarevac – Partizan.

Sve utakmice igraju se u dvorani Sportskog centra „Požarevac“, sa početkom u 20 sati.

Nedelju rukometa, u subotu 30. avgusta ukrasiće i Memorijalni turnir pionirskih selekcija iz Beograda, Leskovca, Zaječara, Kostolca, Smedereva, Smederevske Palanke i Požarevca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend