Sport

Još jedan pobeda košarkaša Požarevca u gostima

U okrviru 6. kola Prve regionalne košrakške lige Zapad KK Požarevac je gostovao u Rači gde je igrao protiv ekipe ZEKAS 75. Požarevljani su zabeležili još jednu pobedu u gostima pošto su savladali ekipi ZEKAS-a sa 89:63.

Košarkaši Požarevca nastavili su pobednički niz na gostujućem terenu, i u okviru VI kola savladali neugodnu ekupu Zekasa iz Rače. Indisponirani domaćin nije mogao ništa protiv furioznih požarevljana, a pogotovu nisu imali rešenja za šuteve sa polu distance Starinčevića i Golea.

U narednom VII kolu ekipa Požarevca će tražiti prvu pobedu na domaćem terenu. U goste dolazi iskusna ekipa Čačak 94 iz Čačka. Utakmica se igra u subotu 16. novembra u Hali sportova sa početkom u 15:30 časova.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend