Sport

Jovana Grujić odlična na Winter cup-u

Požarevljanka i članica Teninske reprezentacije Srbije do 12 godina, Jovana Grujić, je na nedavno održanom Winter cup-u imala zapažene rezultate.

Jovana Grujić je na ovom turniru odigrala četiri utakmice. Prvu utakmicu Jovana je igrala protiv igračice reprezentacije Francuske Shanice Roignot. Jovana je sa Shanice odigrala jedan dobar meč, ipak više sreće je imala Francuskinja koja je sa 2:1 (4:6;6:3;7:5) u setovima uspela da Srpsku igračicu.

U drugom kolu Srbije se sastala sa ekipom Italije. Jovana Grujić je odigrala svoj meč protiv Nadin Barbarossa. Grujić je loše počela meč, ali je u nastavku u preuzela inicijativu i sa 2:1 (6:1; 5:7; 4:6) u setovima zasluženo slavila.

U utešnom finalu na turniru Teniska reprezentacija Srbije se sastala sa ekipom Slovenije. Jovana je igrala u dva meča. U singlu nije uspela da savlada Elu Nalu Milić koja je sa 2:0 (2:6;2:6) pobedila. Jovana Grujić se oprobala i u dublu kada je u timu igrala sa Mio Ristić. Od njih je bolji bio par Ela Nala Milić i Tinkara Vraničar sa 2:1 (3:6;1:6) u setovima. Posle odigranog turnira Srbija je zauzela drugo mesto na turniru.

Jovana Grujić nastupaće od 5. marta na najjačem turniru u Francuskoj koji nosi naziv „Auray“

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend