Sport

Juniori Mladog radnika na prvenstvu Srbije

Juniori Mladog radnika izborili su plasman na završni turnir odbojkaškog prvenstva Srbije koje se održava od 4. do 6. maja u Bečeju.

Ivan Blagojević, trener juniora Mladog radnika kaže da je njegova ekipa osvojila regionalno prvenstvo bez ijednog poraza i izgubljenog seta.

„Mi smo odgirali tri kruga utakmica sa ekipama Rudar Kostolac i Šumadija Arandjelovac i sve utakmice smo dobili maksimalnim rezultatom bez izgubljenog seta. Naša očekivanja od završnog turnira na prvenstu Srbije su da budemo u prvih pet ekipa i da pokušamo da se izborimo za treće mesto. Juniori su ove godine 1998. godište, dok su u našoj ekipi vodeći igrači 2000. i 2001. godište. Naš najstari igrač je 1999. godište.“  rekao je Blagojević i dodao „Ovi momci imaju veliku budućnost u odbojci. Plan kluba je da ovi igrači budu buduća okosnica prvog tima Mladog radnika.

Nikola Tomić, kapiten juniorske ekipa Mladog radnika kaže da su utakmice na regionalnom takmičenju bile zanimljive i teške.

„Imamo velika očekivanja na državnom prvenstu i ako budemo imali i malo sreće napašćemo treće mesto. Za titulu boriće se 12 ekipa koje su smeštene u 4 grupe.“  rekao je Tomić.

Jovan Stepanović, igrač i član kadetske reprezentacije Srbije je rekao da isksustvo igranja u reprezentaciji neprocenjivo.

„Zadovoljstvo mi je što sam bio u reprezentaciji Srbije. To nam je na neki način i vaspitanje koje možemo da raširimo u svoje klubove. „ rekao je Stepanović.

Juniori Mladog radnike su u grupi G sa timovima Novog Sada i Bečeja. Požarevljani prvu utakmicu igraju 4. maja od 19h dok će drugu igrati 5. maja od 11h. Pobednici grupa plasiraće se u polufinale prvenstva Srbije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend