Sport

Karatisti „nižu“ medalje

U Kruševcu je prošle subote održan Prvi Kup Srbije u organizaciji Srpske Karate Konfederacije.

Na osmom Kupu Srbije u Kruševcu nastupila su 63 kluba koja su izborila plasmanu na Prvenstvima svojih federacija.

Takmičari Karate Kluba „ Požarevac 92″ sa trenerom Vladimirom Mitićem zabeležili su odlične rezultate osvojivši ukupno osam medalja. Fantastičan nastup je imala Sanja Petrić koja je osvojila dve ubedljive pobede i treće mesto, kao i iskusni Milan Grujić koji je nakon odličnih partija u eliminacijama izgubio u finalnoj borbi.

Bronzane medalje su osvojili seniori Marko Perić i Miloš Popović, kao i kadeti: Aleksandar Antanasijević, Anđela Vasić i Nemanja Čarapić. Druga mesta su osvojile ekipe kadeta i juniora.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend