Sport

Kežman blizu prelaska u Smederevo?

Prvi čovek Smedereva Žarko Pavlović najavio je povratak "iz penzije" Mateje Kežmana, koji bi baš u redovima "Oklopnika" trebalo da se reaktivira. Kontakt je uspostavljen, pregovori teku, a Pavlović optimistički gleda na njihov ishod.

Ambiciozna uprava Smedereva ovog leta želi da dovede nekoliko zvučnih imena u redove “Oklopnika“ i sa njima pokuša da se izbori za mesto u gornjem delu tabele, koje, po mogućstvu, na kraju sezone vodi u Evropu.

Sportski direktor ovog kluba Žarko Pavlović potvrdio je danas da pregovara sa Matejom Kežmanom, koji bi tako u ovom klubu ponovo mogao da se aktivira, obzirom da je još prošle godine po odlasku iz beloruskog BATE Borisova završio igračku karijeru.

“Pregovaramo sa Kežmanom i blizu smo dogovora. Mislim da bi on i Lazetić bili sjajan tandem i zahvaljujući svom iskustvu bili naša velika prevaga u završnicama mečeva“, izjavio je Pavlović, a prenosi “Sportski žurnal“.

Ukoliko bi do dogovora došlo, to bi značilo povratak Kežmana u ovaj klub, odakle je 1998. godine prešao u redove Partizana.

Podsetimo, Kežman je proteklih meseci počeo da se bavi menadžerskim poslovima, a bio je i posrednik u transferu Filipa Kneževića u Partizan.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend