Sport

Klub malog fudbala Požarevac dočekuje tim Banjice

Klub malog fudbala Požarevac će u sklopu 19. kola Druge futsal lige Srbije ugostiti tim Banjice.

U prošlom kolu ekipa Požarevca je pred domaćim navijačima pretpela novi poraz sa 4:2 od ekipe Ekonomca 2. Požarevljanima je ovo bio 7 poraz u sezoni i trenutno zauzimaju 9 poziciju na tabeli sa osvojenih 15 bodova.

Šansu za popravni pred domaćom publikom ekipa KMF Požarevac imaće večeras kada će u Hali sportova ugostiti tim Banjice iz Beograda. U prvom meču ove dve ekipe igrale su nerešeno 4:4.

Utakmica se igra od 19:30h u Hali sportova. Ulaz će biti slobodan, a prvih 150 gledalaca dobiće beplatnu ulaznicu za predstojeći meč futsal reprenzetacija Srbije i Azerbejdžana koji će se odigrati u Požarevcu 16. aprila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend